Klaar voor een toekomstbestendig kantoor? Ontdek iOffice!

De methode

technologie-energie

Slimme basis

Een slimme basis voor jouw kantoor en tegelijkertijd voldoen aan energielabel C. Door te werken met iOffice voldoe je aan het juiste energielabel voor jouw bedrijf. Door inzicht te krijgen in het energieverbruik, kun je eenvoudig besparen. 

technologie-bedienen

iOffice bedienen

iOffice is te bedienen vanuit de iOffice app en te beheren vanuit een portal. Maak meldingen en regel facilitaire diensten vanuit de iOffice app in een handomdraai. Houd alles simpel en overzichtelijk in beheer via de portal en maak gebruik van talloze mogelijkheden om dit op maat in te delen.

Hyrde Gateway

De Hyrde Gateway zorgt voor de IoT-infrastructuur in het gebouw. Connectiviteit om diverse sensoren te verbinden via een stabiel en veilig draadloos signaal, zoals wifi, zigbee en zwave. Daarnaast kan de Hyrde Gateway gekoppeld worden met de slimme meter, stadsverwarming, charge lounge en zonnepanelen om nog meer inzicht te verkrijgen in het gebouw en de faciliteiten daaromheen.

Tellen van mensen

De bezetting in het gebouw en per verdieping bijhouden, een val van één van de medewerkers detecteren in combinatie met een specifieke locatie. Met één van de iOffice sensoren kan dit allemaal. Deze sensor telt het aantal bezoekers door de lichaamswarmte te meten.

Klimaatsensoren (CO2)

Wordt er voldoende geventileerd in de zomer of juist teveel verwarmd in de winter? De klimaatsensor meet CO2, temperatuur en luchtvochtigheid en geeft daarmee direct inzicht in de huidige status. In combinatie met andere data kunnen slimme keuzes gemaakt worden om beter aan te sluiten bij een gezond binnenklimaat.  

Raam- en deursensoren

Ontvang een melding zodra specifieke deuren of ramen open gaan of juist te lang open staan. Monitor de temperatuur in je kantoorruimte en laat de thermostaat automatisch aanpassen. Schakel automatische verlichting in bij het openen van bijvoorbeeld een technische of schoonmaakruimte.  

Bewegingssensor

Stel verbonden apparaten in om in en uit te schakelen als bezoekers komen en gaan. Laat bijvoorbeeld de verlichting automatisch aan gaan in vergaderruimtes of op het toilet. Geef inzicht voor schoonmaakdienst welke ruimtes bezet zijn geweest en welke zij kunnen overslaan.

Smart Switch

Bied de mogelijkheid om niet-slimme apparaten te verbinden. Tegelijkertijd is het mogelijk om energie te besparen door apparatuur dat niet in gebruik is uit te schakelen. Zowel handmatig als automatisch instelbaar. Denk bijvoorbeeld aan het uitschakelen van tv’s, beamers, digitale whiteboards of de printers die tijdens bepaalde tijden niet worden gebruikt.  

Smart Lock

Jouw gebouw veilig op slot en alleen toegankelijk voor geautoriseerden. Een slim slot zonder fysieke sleutels. Kostenbesparend, efficiënt en duurzaam. Met een slim slot bepaal je zelf wie waar en wanneer toegang heeft.

Slimme rookmelder

Is iedereen al naar huis, maar ontstaat er plotseling brand op kantoor of in het gebouw? Ontvang een melding als de rookmelder afgaat, controleer en neem actie op afstand. Informeer de buren of professionele diensten.

iOffice app

Eenvoudig en snel een ruimte reserveren, bezoek aanmelden, gemorste koffie melden, feedback insturen of kantoorartikelen bestellen. Het kan allemaal door gewoonweg een QR-code te scannen of een paar klikken in de app. Medewerkers kunnen eenvoudig de iOffice app van Hyrde Ekco downloaden via de Store.

Nieuwsgierig geworden en wil je een idee krijgen van de app?
Download iOffice app van Hyrde Ekco

Scroll naar boven