FAQ

Algemeen

iOffice maakt het mogelijk om jouw kantoorpand te verslimmen door data op anonieme basis te verzamelen, op het gebied van duurzaamheid, comfort, en veiligheid. Daarnaast verzamelen we naast data via sensoren, ook data van gebruikers door de inzet van een slimme facility management portal app. Zo brengen we alles samen. Staat er in een ruimte een raam open, dan zal de verwarming daar niet aangaan. Of als het erg druk op de verdieping is dan zullen de ventilatiesystemen  meer actief zijn.  

 • IoT-infrastructuur
 • Uitlezer gebouwbeheersysteem en slimme meter
 • Energiemonitoring per verdieping
 • Luchtkwaliteit meten d.m.v. klimaatsensoren
 • iOffice app
 • iOffice portal
 • iOffice dashboarden

Met iOffice kun je een ruim aanbod aan aangesloten apparaten in je kantoor monitoren, besturen en automatiseren. Je kunt bijvoorbeeld de temperatuur automatisch instellen in een ruimte op basis van het aantal mensen.

Neem contact op met iOffice om alle wensen en behoeften door te spreken, zodat er een plan op maat kan worden opgesteld. Vervolgens kunnen er voorbereidingen getroffen worden voordat de installatie plaats kan vinden. Na de installatie van de iOffice Gateway in de technische ruimte, starten we met verslimmen van jouw kantoor.

iOffice is investeren in duurzaamheid, comfort, veiligheid en gezondheid. Met iOffice is het mogelijk om je werkplek een stuk aangenamer te maken door meer comfort en veiligheid te bieden, echt iets te doen voor de gezondheid van de gebruikers van het kantoor en bij te dragen aan een duurzame werkplek.

iOffice Technologie

Het iOffice pakket bestaat uit een People counter, klimaatsensor, raam -en deur sensor, bewegingssensor, smart switch, smartlock en een slimme rookmelder. Alle sensoren staan in verbinding met de Hyrde Gateway.
Kijk voor meer informatie op de technologiepagina.

Een koffiezetapparaat, printer, vergaderruimte, werkplek, entree, raam, deur, toilet, plantenbak…je kunt het zo gek niet bedenken.. Je kunt elk apparaat en locatie koppelen aan het iOffice-pakket.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor bijvoorbeeld een slimme thermostaat. Op deze manier is het mogelijk om data te ontvangen over het energieverbruik, dit te monitoren, maar ook te veranderen. Tegelijkertijd kun je voldoen aan de eis energielabel C.

Data en privacy

iOffice verzamelt data die een meerwaarde heeft. Dit gebeurt via de sensoren die op diverse locaties bevestigd worden. Al deze data is vervolgens eenvoudig in te zien via de iOffice app maar ook via het iOffice platform.

 • om schriftelijke werkzaamheden -en verzoeken te digitaliseren;
 • om snel en accuraat te anticiperen op diverse activiteiten in het gebouw;
 • om diensten of functies aan te bieden in de iOffice-app of op het iOffice platform;
 • om onderhoud of updates uit te voeren op afstand;
 • om op maat gemaakte aanbevelingen te doen met betrekking tot slimme apparaten en andere nuttige diensten of functies;
 • om efficiënte planningen te maken;
 • om op korte -en lange termijn meerwaarde te bieden voor allerlei betrokkenen, door inzicht te krijgen in dagelijkse werkzaamheden en activiteiten en hier vervolgens op een efficiënte wijze op in kunnen spelen.

Support

Neem contact op met support@hyrde.io

Indien een sensor niet meer werkt zijn er twee opties;

 1. Je vervangt de batterij van de sensor.
 2. Je stuurt een email naar support@hyrde.io onder vermelding van je iOffice account, type sensor en problematiek. Wij gaan dan samen met jou kijken hoe we dit kunnen oplossen! 

Neem contact op met de servicedesk: support@hyrde.io

Scroll naar boven